Kisgati Kisgati

Egy kis információ a cégről

1992-ben alakultunk. Tevékenységünket elsősorban Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében és Nyíregyházán végezzük.

Fő tevékenységeink:

  • könyvviteli szolgáltatás,
  • kapcsolódó bér-munkaügyi szolgáltatás,
  • adó tanácsadás,
  • adójogi és cégjogi szolgáltatás.

Amit vállalunk, azt mindig teljesítjük.

Komplex szolgáltatást nyújtunk. A könyvelés mellett ellátjuk a bérszámfejtési, munkaügyi feladatokat, valamint a vállalkozás valamennyi adózással kapcsolatos teendőjét elvégezzük (elkészítjük és benyújtjuk a bevallásokat), illetve időben felhívjuk a figyelmet a fizetési kötelezettségekre. Partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk az érdeklődési körükbe tartozó jogszabályi változásokról.

Az elvégzett munkánkért ellenszolgáltatást (fizetést) kérünk, de vannak kivételek. Díjainkat megbízóinkkal közösen alakítjuk ki, igyekszünk elérni azt a mértéket, amit szerintünk a munkánk ér, és megállapodunk abban, amit a szolgáltatást igénybe vevő fizet érte.

Ügyfeleink tevékenységi köre sokféle, az autóalkatrész kereskedelemtől a villanyszerelésig (lásd a referencia listánkat).

A színvonalas szolgáltatást mérlegképes könyvelői, adótanácsadói, okl. adószakértői képzettséggel, a naprakész tudást folyamatos szakképzésekkel biztosítjuk (ha úgymond csak olcsó könyvelőt, könyvelőirodát keres és nem érdekes, hogy van-e mögötte szaktudás, kellő szakmai tapasztalat, akkor rossz helyen jár).

Társaságunk a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesületének tagja.

Keressen minket!